Followers

Tuesday, November 2, 2010

HAPPY BIRTHDAY MY SWEETHEART !!!

ke'bz'an melanda diri ku...
kerana exam diriku begitu berharga...( da mcm iklan lak)

ayat2 d atas ni tol2 menunjukkan yg aku ni sgt2 la busy ... busy ngan study tok exam yg setiap paper ade gap 2 aie..( sangat tension) , bz ngn mslh yg ssh nak tdo bile mata da ngtok tahap dewa , bz ngn tdo yg x hingat bile da boleh tdo , n bz men'on9'kan diri ngn facebook ( sempat lg ko on9 kan) .... walau bz mcm mana pon , brthday pada mereka2 yg tersyg tetap aku ingat ...

1 NOVEMBER 2010

brthday seseorg yg slalu wat kan aku x leh lupe kan die...walaupon die slalu jauh d mata , tp tetap dekat d hati...aku snggup top up setiap aie 10 hengget , semata2 nak gayut ngn die ..aku syg sgt2 kat die...die pon syg sgt2 kat aku ...kiteorg mmg saling memahami antara 1 sama len ...sweet sgt2 ...kalo aku balik shah alam , n nak kuar berjalan , sah2 aku akan kuar ngn die...bile shopping , mesti mtk pndapat aku ...biasa la..kiteorg kan ade chemistry yg sma...so , ape yg aku ske , die pon ske...so x byk karenah .... 

mcm couple2 yg len , ade gak pasang surut nye dlm hubungan dorg ..mcm 2 gak la aku ngn die ... bile die mbebel n wat aku tension , aku akn diam kan diri ...time 2 die akan msj , cl ...tp dsbbkan bengang nye psl , aku x layan pon...(ksian...) n masa 2 la die akan cl mber2 aku , nak tnye mcm mn keadaan aku ...npk sgt die sgt penyayang kan ...sbb 2 aku syg die blh dr segalanye ...

nak taw sape die ??? x yah la ... die x de la hensem mana ....nk gak ?? ok2 ...aku bg tgk pic die skali...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

jENg ...jeNg.... jEnG ...





ini la die ...die x hensem....tp cntik sgt2 bagi aku ...my BELOVED MOM...tepat kol 12 , aku melantik backup singer professional( ima n sue ) tok wat surprise kat mak ...call die mcm biasa, then siap nynyi kan lagu khas tok die...die sngat2 terharu ...aku ape tah lagi...

pas je abeh gayut , die siap mesej lagi ...

ckp kat ima ngn sue ,tme kasih banyak2 sbb nynyikan lagu td ...rs terharu sgt2 ..sblum ni pon , xde sape2 nynyikan ...anak sndiri nynyi suara xsedap...kah..kah..kah...

terima kasih mak d ats 'pujian' yg melambung 2 .... sabo je la...

ape2 pon juz nak wish...

HAPPY BIRTHDAY MAKKKKK !!!!!

p/s : teringat lak mak pnh ckp ...brthday aku sma ngn aiswarya rai ...sbb 2 org yg lahir sama brthday ngn aku , sume nye cntik2 mcm aku .... yo la 2 ...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails