Followers

Thursday, November 11, 2010

jom LIKE ...;)



skng ni msing2 da ade page tok blog sndiri ...
aku ni je yg ketinggalan zaman...
byk kali terlintas kat pale otak ni ...
byk kali nak wat ...
tp dsbbkan dlu asgmnt sgt2 byk , pas 2 ngn test yg berderet then trus final , aku tngguhkan niat tok wat page blog kat facebook..
skng ni ade ms yg sgt lapang , so akhirnye nawaitu aku tok ade page blog sndiri tertunai juga ...

pada yg lom wat  lg , ape lagi ...
jom la wat 1 page tok blog korg...
sbb sng nak update n sng nak tarik org tgk blog kite....
;)


so , ape lg ....
jom ramai2 klik button LIKE kat side sebelah kiri ni ...
then kat situ akan diupdate segala nye tentang blog ni...



Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. owh..camne nk wt tu ye?blh ajr x?

    ReplyDelete
  2. bagus...ada peningktan...betul juga tu....bila ada fan page...org yg like page kita boleh tahu aktiviti blog yg terbaru..keep it up.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    CHEATING IN EXAMS

    ReplyDelete
  3. diriku: leh je..yg pntg kne ade account fb , pas 2 kat side belah kiri kat home ade create page ...so klik je nkat c2...
    ;)

    arief: thnx...

    nabillah: aah...sng nak naik kan trafik...
    ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails