Followers

Wednesday, November 3, 2010

khas bg peminat2 cite korea....

mesti ramai yg skng ni giler ngn cite2 korea kan ...??
sah2 kebanyakkan dr peminat nye , dari golongan2 student2 kolej n universiti ..
mana  x nye , da xde tv ..drama bersiri n movie2 korea la yg jd pilihan kan kan kan..
n slalu nye bile da bersiri ni sah2 la harga die mahal2 kan ..
n sah2 gak la hajat2 korg yg penggiler cite korea ni akan terbantut ...
mesti sedey ...
:(
kalo dpt tgk pon , dpt tgk kat youtube je la ek ...
kalo da tgk kat youtube 2 , 1 hal lg nak kne cari setiap episod...
kan da nyusah kan diri ...

jgn rsau ..
skng aku sbg salah seorg peminat cte2 korea ni , nak share something ngn korang ...
ade 1 website yg akan wat kan korg akan tersenyum lebar pas ni ...( jgn lebar sgt )
kat webstite ni sume cite korea yg hot2 ade. ..
sebut je cite ape korg nak ..
autumn in my heart .. , full house , my lovely samsoon ..
n byk2 lagi ..
jd ape lg ..
jom serbu website ni...


klik pic ni utk terus terjun ke website MAADU...

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

3 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails