Followers

Wednesday, November 24, 2010

sempat jugak...

smbil nak tnggu jam kol 9.30 mlm , waktu yg aku tunggu2 (balik keje) , aku nak update 1 entry ...
sekurang2 nye ade gak update kan...
kang kalo nk tunggu kat umah , mmg malas la nak on9 ..(dan2 je)

ngh sebok2 dok jaga kedai , tbe2 mata aku yg rabun ni tbe2 npk jejaka kacak (kacak ke?) ngh berjalan ngn confident nye ke kedai dpn aku ni ...PENGURUP WANG BERLESEN... x taw apekah e2? g jalan2 kat shopping complex , cnfirm2 akan jmpe...

pas 2 mulut kepoh ni pon mule la memanggil bapak budak yg pekak ni(pakcik pinky)....

aku               : weh2...2 zamarul hisham kan....
pakcik pinky : eh..bkn la...ntah sape2 je...
aku               : g r dok depan kedai..leh amik gmbar die curi2...
pakcik pinky :  ko nak amik gmbr die ke?biar aku pgl die , nti ko amik kan pic kiteorg...

so , die pon mule la wat keje giler die dok pgl pelakon ni...mule2 ingt nk amik pic die je , bile tgk zamarul cam ok je ...aku pon ape lg , NAKKK JUGAAKKK!!!! ( ade nada2 kegedikkan dsitu)...

so , ni lah hasil nye...;)
pakcik pinky da ngantok....;p

 abaikan muke yg xsht n teruk ni...pandang muke yg hensem ni...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

6 comments:

  1. nampak muda lagi zamarul hisham ni kan. ;)


    My latest entry : Tutorial : How To Troll People

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha nenek pinky kuar xajk...

    ReplyDelete
  3. cam la aku x taw sape yg komen ni kan...;p

    ReplyDelete
  4. amoi : sgt2 la best nye...tol 2..hensemmm....;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails