Followers

Monday, November 15, 2010

tag dari mama kembar 3 ...

kalo ikutkan dlm aie khamis lps da kne tag , tp br perasan ngn mama kembar kat shoutbox aie ni... ni sume dsbbkan  'kelajuan tahap maksimum' line berukband aku ni ...sabo je la ... cam x caye la kne tag ngn mama glamor ni ...hehe ...so skng da tbe ms nye tok mnjawab tag  ni...




'Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because i want to know more about you.'

25 random things about me:

1. 7 JULAI 1989 
:lahirlah seorg baby yg sgt comeii....(comei ke?) aku la 2...

2 .    sangat2 obses ngn sambal dan sayur 
 : xkisah kalo xde lauk mcm mn skali pon , yg penting SAMBAL wajib ade ...kalo xde , bile nk mkn nasi , rs mcm mkn x knyang ...wahh gitu...;)

3. seorang yg sgt pendiam
 : pendiam ke? slalu nye org yg br knl aku , msti akan ckp yg aku ni jns terlampau pendiam ...pdahal ...hehe ...bile da mule knl ati budi , bile mata da bertentang mate , mule la kuar segala2 nye perangai aku yg sebona2nye...

4. cakap laju ..
: pada yg br knl aku , bile da mule knl 'perangai' aku , bile da dgr aku ni membebel , ayat yg akan aku dgr dr mulut dorg , x len x bkn ... laju nye ko ckp ...leh ckp slow2 x ? aku x bape nak phm la ko cite... hah...amik ko sebijik ...ske sgt bercerita , tp org x phm ... bnda ni mmg original jd kat aku sejak dr kecik lg...ntah ape yg mak aku mkn ms ngandung kan aku ...lahir2 je da ssh kan org nak phm ape yg aku ckp ...

5. ske wat giler2..
: kdg2 2 bkn niat nak berpura2 tok mnghappykan diri ...biar la byk mslh mcm mn skali pon , yg pntg bg aku , jgn sesekali tnjukkn yg kite ade prob ...so nak release tnsion , ape lg cara nye kalo x wat kje giler2 ...jd x tol...hah...2 la aku yg sebenarnye...

6. giler novel
: benda yg aku rs x leh idup kalo 1 aie xbaca majalah ke , pape je la...n bnda yg paling aku giler , sah2 la layan novel...da nama nye pmpuan , mmg x leh dpisahkan la kalo dok layan novel2 ni ...

7. sgt benci ngn org hipokrit
: aku rs bkn aku je yg x ske ngn bnda ni , sume org pon rs kan bnda yg sma kan ...

8. giler beg  
: sejak 2 menjak ni sgt2 giler tgk2 beg kat blogshop scr on9 ni...cantik2,..hrga die lagi la sannteeekkkk...

9. collect gelang
: bnda yg aku slalu aku cari bile aku dok jalan2 kat msjid jamek , jalan tar ...sbb leh borong sakan ...n yg akan pening pale dok melayan aku , sah2 la bluehyppo..


antara collection aku ..

10.  geng cekodok 
: nama geng pon x leh blah kan ...nama ni pon aku pakai tibai je ...sbb sah2 setiap aie rabu dsbbkan kls kiteorg abeh kol 4 , kiteorg akan singgah kat 1 kdai mkn ni, layan cekodok ...n setiap minggu , akan ikut giliran yg akan blnje cekodok 2 HENGGET...


muke2 ayu geng2 cekodok...;)

11. anak mak
: bkn nak kate aku ni mnja...slalu nye yg rapat ngn mak , sah2 la anak bongsu kan ...tapi aku rapat ngn mak , mybe sbb dr kecik aku ni jns yg phm ape yg mak aku minat , phm prob die...kire nye mak aku la kwn yg paling2 rapat ..nak g jln2 pon slalu kuar ngn mak ...kalo nk kuar ngn mber pon , leh dikire ngn jari bape kali je aku lpk ngn mbe...



12. sgt2 syg bluehyppo
:bkn bluehyppo yg kat tv tu yee..tp bluehyppo ni adelah ORANG...hehehe...tp aku ske pgl gelaran die cam 2 , sbb pe? sbb die comeiii ...yg penting , kiteorg ni serasi dsbbkan kepala otak kiteorg yg slalu giler2....asal jmpe je  , msti gado ..gado2 mnja gitu ...;)

13. ske cari psl 
: bkn gado2 ngn org yg x tentu psl...tp da nama nye x de keje , ade je nk cari psl dok kaco2 org ...n sah2 la org2 yg slalu lpk ngn aku ..

14. sanggup bersusah
: aku ni jns yg cpt kesian ... kalo ade duit lbh je , msti mak aku la org pertama yg akan aku bg ...da tnggungjwab ....n kdg2 2 jns yg x snggup tgk org len ssh ...slagi aku mpu tok bantu , aku akan bantu ...prinsip aku sng je...BIAR ORG SSH KAN AKU , JGN AKU SSH KAN ORG ...

15. addicted ngn facebook
: dlu mmg aku sgt2 addicted ngn fb ...mn x nye , dok layan game farmville...pas 2 nak lawan level sape paling cepat naik...alih2 skng , da x layan da game ...asyik hang je laptop dbuatnye...tensennn!!!

16. sanggup abeh kan duit ngn topup 
: yeee...e2 la sy ..tp aku slalu abeh kan duit dok top up pon ms aku dok kat hostel ...top up aie2 pon sbb slalu cl mak ....setiap aie dlm 3 4x gak la aku dok gayut ngn mak aku...skali gayut bkn skjap2 , nk dkt sejam gak la....biasa la...sume bnda yg jadi kat aku , sume nye aku cite kat die,..

17. sakit yg luar biasa
: luar biasa cam ne 2? misteriiiiiiiiiiiiii.....

18. sensitif
: ntah la...ganas2 aku ni pon  , ade gak la perasaan sensitif ni ...da nama nye pmpuan , mmg wajib la ade perasaan ni kan kan kan??

19. x leh idup kalo xde sos time makan nasi , maggie , mee atau yg sama waktu ngn nye..

20 . ske kan budak2....
: sbb dorg comeii kot...

21. ssh nak maafkan org
: sabar 2 kdg2 ade had nye ...bile kite da asyik dok berlembut je , bile da smpai masa nye , mmg sabar 2 akan meletup la...time 2 kalo nk mtk maap pon , da xde gune nye kan..

22. ske berjalan 
: mmg aku ske sgt2 berjalan ...x kire la kat shopping complex ke , event2 ke...wpon x beli pape...juz cuci2 mate ...smpai tnsion bile aku dok ajak bluehyppo berjalan ...


23. bff
: dr sek menengah smpai la skng , die la satu2 nye bff aku yg 1 kepala ngn aku ..walaupon kiteorg pnh gado bagai nak rak ...
best fren 4ever...


24. muke sombong
: ade gak la yg kate  , kalo 1st time , jmpe aku n x knl aku n jns yg cam ne , mgkin dorg akan kate aku smbong..nak wat cam ne, da mmg dilahirkan ngn muke yg sombong bongkak cam ni... den trime je...


25. nak diet
: ni yg aku slalu ckp..tp bile da dok kat umah ni , sah2 la mak aku la musuh utama bile nak diet ni...asal masak sedap2, sah2 die ketok pintu ajak aku makan skali...




akhir nye settle gak aku menjawab tag ni... pergghhh...sgt2 la mencabar nak memikirkan segala2 nye...ntah ape yg aku merepek meraban pon x taw la...so , skng turn utk tag org lak....kite tgk sape yg kne...




n pada sume reader n follower aku...

so ape lg , jln kan tugas anda skng

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. owhh...anak manja mak la ni yer? bagus bagus biar manja mak, bukan lawan cakap mak hehe :-)

    ReplyDelete
  2. okayy awak! nnt saya jawab. nak kene pk dlu nihh :D

    ReplyDelete
  3. aiyaaa..dinda kuu...hehehehe...nnti kita buat k....tq syggg..

    ReplyDelete
  4. mama kembar: nak kate manja , lbh kurg la 2...;p
    x kan sesekali diri ini lawan ckp mak..mak je byk lawan ckp kite...;)

    nabila: ok2...take ur time..;)

    sue: ur welcome ...;p

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails