Followers

Sunday, December 26, 2010

akhirnye ... MALAYSIA MENANG....




baru balik dr shopping brg2 utk masuk kampus balik ... sempat tgk keadaan sekeliling ... mcm biasa , bila ade je match utk bola sepak , sah2 la kedai2 mamak jd pilihan bebudak laki dok melayan bola ... balik2 je , on9 facebook , sume nye wat status sgt2 happy...sbb MALAYSIA menang ...

wpon x sempat tgk , tp drpd komen2 yg aku dpt tgk kat fb , sume nye dok puji game malaysia sgt2 best ...sebelum ni , malaysia kalah ngn indonesia 5-0 , bile tgk result skng , 3-0 , npk la ade peningkatan disitu...so , pas ni turn malaysia lak lawan kat indon di Stadium Gelora Bung Karno di Jakarta Rabu ini untuk final kedua ... hope malaysia akan wat yg d best lah!!!   ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails