Followers

Friday, December 24, 2010

kembali bernyawa...

akhirnye .. terasa seperti bernyawa kembali ... ni sume gara2 x bayar broadband , n kne block lak masa kol 3 pagi semalam. ... terus rs dunia ni gelap ...nak tido , x kne...(wpon ngantuk tahap gaban)..nak makan , x selera (wpon lapo giler )macam2 lagi la...

bila da terlampau addicted sgt ...x kire la kat facebook , blog , formspring , ym , tumblr , atau yg sama waktu ngn nye ...bile tbe2 internet da x de ,time 2 la rs idup ni kosong je....kadang2 aku x heran sgt kalo kdt xde ,jgn internet xde udah la..sekurang2 nye kalo xde kredit ,kite still can keep in touch ngn mber2 kite , x kire la kat fb ke atau kat mana2 je ...

bile da kne block , time 2 la kelam kabut...mtk suh abah bayar ..cam biasa la..die mmg x nak bayar nye ...nsib baik ade insan yg tersyg yg kesian kan diri ni ...akhirnye cik bluehyppo sy menjadi hero dan dtg mbantu ...;)thnx sgt2 sbb still tlg disaat2 sy memerlukan bantuan ... 

siap aku bg alasan lg ..."org nak kne on9 sbb skng ni nak register n dpt segala info sume nye kat web UiTM..". dia siap gelak2 lg ... "nak tgk web uitm ke , nak tgk facebook ..".ceh...kantoi suda...kalo on9 fb pon , chat ngn die gak kan...;)

so , skng ni da leh update blog n on9 fb...;)

muke happy ade mkna...;)

conteng2 :   thnx yee cik bluehyppo ... sbb kembalikan dunia i balik...taw2 je la dok umah ni , kalo x on9 , mmg terasa blackout je idup ni , wpon mmg da terang benderang je umah ni....;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails