Followers

Friday, December 3, 2010

~CONTEST MATA MENAWAN~

tengah dok ping entry kat gengblogger , tbe2 dok perasan 1 blogger ni dok wat entry psl contest ...so nak kasi hati yg panas ni tenang sikit , tbe2 terminat lak nak join contest ni...



Contest Mata Menawan 
Contest ini terbuka kepada semua Follower Laman Conteng Miss Lelayang
Contest ni mudah jer .. as easy as 1 .. 2 ... 3 ...
  • pilih gambar kalian dengan pose mata yang paling menawan korang rasa [boleh edit la sikit-sikit]
  • kalian buat entri pasal contest ni dengan tittle : Contest Mata Paling Menawan
  • buat satu perenggan : kenapa anda rasa mata anda menawan ?
  • letakkan banner[gambarsayaygtakmenawan tu] kat side bar & masukkan link n3 ini
  • selepas tu ... letakkan link entri yang anda dah buat dekat entri saya ni 

so , da phm da...??? ok ...skng kne baca syarat die lak...


  • anda WAJIB menjadi follower LAMAN CONTENG MISS LELAYANG
  • terbuka kepada blogger perempuan dan blogger lelaki
  • tarikh tutup : 5 Disember 2010 [sebelum pukul 12.00 malam] hehe 
  • 2 pemenang akan diambil bagi setiap kategori :d

so , ni la gambar yg aku pertaruh kan... best gak join contest2 ni ...sj2 nak cuba nasib  ...walaupun hadiah die , aku sndiri pon x taw...yg penting , x salah kan kalo mencuba...

kenapa anda rasa mata anda menawan?

nak kate menawan 2 , terpulang pada yg melihatnye ...walaupon mata ini ada rabun yg teruk , tp aku still lagi bersyukur sbb masih lagi boleh npk walaupon hnye bergantung pada sebelah mata saja...dengan mata ni juga la , aku bersyukur sbb dapat melihat kesusahan org buta mengharungi idup dorg walaupon hanya melihat 1 warna sj dlm dunia mereka ...

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails