Followers

Thursday, December 16, 2010

DEGREE ??

15 DEC 2010 ...ni lah tareh keramat yg dinanti2kan bebudak lepasan diploma UiTM , selepas result exam kuar 10 DEC yg lepas ... yeee....aku taw ramai yg happy , n ade jugak disebalik nye... happy sebab akhirnye niat dan impian untuk smbung study ke peringkat yg lbh tinggi tercapai jugak , wpon br nak menjangkau ke arah DEGREE... happy dsebabkan dpt tpt n kos yg sama ngn kawan2 lama ...ade geng yg sehati sejiwa...senang nak stdy , n lepak sama2 ...


sedey pula dsebabkan x dpt sama tpt ngn kawan2 seperjuangan yg selama ni pnh bersusah payah dlm mengharungi student life bersama... sedey juga dsbbkan tpt yg akan dpt ni agak jauh dr family n pk kan byk yg negatif dr positif...dan sedey juga dsbbkan x dpt peluang bila permohonan utk smbung stdy telah ditolak ...


ye...xsemua org bertuah .. pada mereka yg ditawarkan utk smbung stdy , hrgai lah peluang yg ade ... selalunye peluang x selalunye dtg bergolek ...so , bila da dpt , pk la sehabis mungkin utk masa dpan yg cerah ...

pada mereka2 yg da berjaya utk smbung degree , aku ucapkan tahniah ..impian korg tercapai jugak akhirnye...n pada yg x berjaya , korg jgn sesekali give up... usahakan sehabis mungkin utk wat rayuan..lg2 kalo result ok ...so , wat la yg the best k....JGN MENYERAH KALAH !!!

TAHNIAH SEKALI LAGI PADA MEREKA2 YG BERJAYA ....
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

3 comments:

  1. tahniah..alhamdulillah..
    lain orang, lain rezekinya..
    apa2 pun syukuri apa yang dapat..huhu..:)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails