Followers

Thursday, December 30, 2010

die awek khairul fahmi?



wah...mentang2 semalam Malaysia menang ,yg gegurl2 ni sume terus wat status minat kat si hensem KHAIRUL FAHMI terus ... siap ade yg wat gado2 kononnye jgn rampas hak die la... mcm2 hal ... tp sume nye hanye tinggal harapan ... pada mereka2 yg agak2 ade hati nk ngorat2 ke , nak kenen2 ke , nak usha2 ke , lupa kan je la hajat n impian2 murni korg 2 ye ... sbb jejaka kacak ni sudah berpunya ... nak taw sape wanita yg da mencuri hati jejaka kacak ni ... jom terjah kat sini ...Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

6 comments:

  1. amoi: aah...sgt2 hnsem...da mcm korea pon ade bile die rmbut pnjg...;)

    ReplyDelete
  2. Hye singgah sini dan polo anda!
    Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
    Oh entri ni memang best! :)

    Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

    ReplyDelete
  3. mr swift: iii...thnx follow..da singgah n mmg best...;)

    ReplyDelete
  4. en.psychopath: aah...sgt2 rami follower die skng...

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails