Followers

Monday, December 13, 2010

facebook skrg yg ...

da pukul 4 pagi ... br la dapat on9 .... dulu , aku nak on9 bile2 , aku nye psl ..sbb ni laptop aku yg punye.... facebook pon aku sorg yg ade ... blog pon mmg aku je yg ade ... skng ni bila adik2 aku da ade facebook , bile tgk aku free dok rest kat bawah , time 2 la masing2 dok sibuk tergedik2 wat2 baik mtk simpati (kononnye) nak pakai laptop aku utk on9 ...


so , sbg kakak yg sgt baik ati , n pemurah ngn kasih syg (agknye la) , mmg aku bg dorg2 ni on9 ... tp bersyarat....hehehe....kire untung ape...kalo dorg g cyber cafe , sah2 kene caj sejam 2hengget , kdg2 smpai 3 hengget kan ... tp aku sbg kakak yg memahami naluri ati adik2 nye (wpon adik2 nye x pnh nak phm ati kakak nye) , aku x caj pape pon ... paling teruk pon , aku suh dorg dok kemas kan tilam aku ... meja study ... xde la jahat mana kan...

da mcm2 da budak2 skng ni... da maju ... kecik2 da ade facebook ...dlu masa zaman2 aku pon , dok layan pon , MYSPACE ...FRIENDSTER ...YM ,MIRC( yg korg dok join kampung chat tu) , chatting2 , dan yg sama waktu ngn nye...skng ni , budak2 sekolah rendah pon da ade facebook ... kuat bebenoo pengaruh facebook ...siap yg cari jodoh atau skandal kat fb ni kan ... ikut pd diri masing2 la cara nak jd cam ne ...tp jgn dsbbkan fb ni gak la , korg jd rosak ...

muke bangga pencipta facebook yg kaye raya ni...

conteng2 : mak aku yg selama ni x heran kan internet ni , da berpuluh kali suh aku watkan fb die...;)Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

5 comments:

  1. salam..

    hehehe.. kelako la pulak bacenye..

    adik MO pun sama... yang bongsu pun dah ada FB..
    pantang nak amik je latop, dah sorok pun diorang cari boleh jumpa..heran sungguh...

    pastu, sebab nak on9 or main game kat latop punya pasal, suruh buat apa pun diorang rela..hehehe..

    seronok jugak buli adik2 kan..heh

    ReplyDelete
  2. MO: hahaha...sama la kite..kdg2 2 terpaksa tukar password laptopni berpuluh2 kali... dunia da maju...;)

    ReplyDelete
  3. facebook..macam-macam tarikan ada kat sana, sebab tu budak-budak suka.. terutama game. kekadang tu sanggup tak makan sebab nak layan game kat facebook.. ish, bebudak ni..huhu

    ReplyDelete
  4. budak2 skrg dh advance..
    heheee

    ReplyDelete
  5. omar: heheh..jgn kate budak2 , era dlu pon giler game kat fb,..xeran lgsung psl mkn2 ni...;)


    mie:tol3x...;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails