Followers

Tuesday, December 14, 2010

HAPPY BIRTHDAY ERNIE SYAFFIQQA !!!!

14 DECEMBER 2010 ...


ada ape ngn tareh ini ...
yee...tareh ini bersamaan ngn aie selasa ...
21 tahun yg lalu , lahirlah seekor  seorang baby yg comei lg jelita (jelita ke? ) ,
di muka bumi ini yg bernama ...

ERNIE SYAFFIQQA BAHRIN....




yee...die la kawan ..
die la racun....
die la musuh ...
die la BOYOOOTTTT....
(x taw ape e2 boyot ?tanye org banting yeee)

sempena brthday kau yot (nama manja) , aku wat entry ni khas tok ko...baca ye...tp sebelum 2 , siapkan tisu jamban 10gulung yee...

yot , selama ni mngkin ko ingat aku ni jahat ... suke sangat cari psl ngn ko ...ske bising2.... bebel2 .... gelak2...tp 2 sume  cara aku bermesra2an ngn kawan2 aku ...lg2 bestfren mcm ko .. mule2 masa aku jmpe ko , aku slalu perhatikan ko ms part 1.... da r ngn gaya tudung ko yg x leh blah 2..(sori terkutuk plak)...pas 2 muke ko kalo pndg org , mmg x puas ati kan ...aku ms 2 pon da aim ko da... pndg aku mcm x puas ati ...

tp 2 sume dlu ... skng kite da jd bestfren ... smpai bila2..aku ske kawan ngn ko ...wpon kdg2 ko ske marah2 aku , jerit2 kat aku suh aku senyap bila aku mbebel , ske ckp aku bodoh bile aku merepek (mmg aku bodoh pon) , ske nyanyi LALALALA bile da xde ayat nak lawan ngn aku , dan yg sama waktu ngn nye..

ape2 pon , aku insan hina ini , yg x pnh terlepas dr wat salah , nk mtk maap ngn ko , mn la taw kot2 ko terasa ngn aku , benci , marah , bengang , rs nak lempang aku , rs nak sumbat mulut aku ngn cekodok 2 hengget yg slalu kite mkn ptg2 kat gerai depan 2 , atau pape je la , aku arap ko maap kan aku ...pape pon , thnx a lot coz still sudi berkawan ngn aku wpon aku ni byk kekurangan n kdg2 aku rs aku ni x setaraf ngan ko n geng2 kite...n pas ni , kalo ko ade kwn baru , jgn la lupa kan aku kat sini yeee.....

tbe2 lak nak tacing2... ok2...skng tukar mood ceria lg gumbira balik ..aku doakan ko semoga panjang umo , dimurahkan rezeki bersama family n insan tersayang(ehem2) , n segala impian ko insya allah sume nye akan tercapai ...aminnnn...

HAPPY BIRTHDAY ....
ERNIE ...
BOYOT ...
CAPEK ....
(2 sume nama glamor ko kan)   ;)




p/s : jgn lupe janji2 manis mu nak belanja KFC yeee...akan ku tuntut....:)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. mie : x la...kalo bahasa org2 banting , boyot 2 da mcm kategori moyang...
    ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails