Followers

Friday, December 31, 2010

jom countdown ...


dalam masa sejam je lagi , kite akan sambut tahun baru .. 
msti time2 cam ni ramai lepak kat luar kan... 
ngn mbe2... ngn buah hati tersyg ... ngn family tersayang .. 
dok celebrate new year ... kat tpt2 yg sah2 akan ade byk konsert2 , aktiviti2 , ade game , mcm2 la ... 
best nye kan ..
mesti meriah...
pas 2 leh tgk bunga api meletop2 kan ...(mcm kat umah ko x leh tgk lak kan )

aku ???
dok umah ...
lepak kat bilik...
layan fb ..
layan blog ...
tunggu time bunga api nak meletop....
pas 2 kelam kabut bkk tingkap , tgk bunga api ...(tapi slalu npk sipi2 je , sbb terhalang ngn umah besar gedabak kat corner jalan 2..)

pape pon  , juz nak wish ...
HAPPY NEW YEAR ...
2011 ...


semoga hidup kite akan lebih diberkati ... bersama mereka2 yg tersayang ..amin..

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails