Followers

Friday, December 3, 2010

kegilaan terkini . . .

aie ni mood agak ok ...cume x ok nye , kesihatan aku yg x menentu n makin teruk ni ... tbe2 je nak post entry baru ... sume nye psl kegilaan aku dok melayan benda ni ...

FORMSPRING ...

ok2...benda ni mmg da lama ade kan...lbh kurang mcm TWITTER...tp yg best nye , kat FORMSPRING ni , mcm2 benda org dok men soal2...tnye benda yg pelik2 la..depends pd yg tulang tanya 2 la...



Formspring is a place where you can ask questions, give answers, and learn more about your friends 

so , kalo ade soalan yg terpendam dalam ati ke , dlm jiwa yg sedang kacau bilau 2 ke , ape lg ...g kat sidebar belah kanan ni , ade npk x yg ruangan khas FORMSPRING , ape lg conteng2 lah soalan2 kamo , kamo dan kamo sume kat c2...insya allah...akan terjawab sume nye...


xpon , klik kat sini...

jgn segan2 nooo...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails