Followers

Thursday, December 9, 2010

student portal yg sgt @#$%^*&

dr td dok bengang ngn student portal uitm ni ...time result nak kuar , time 2 la penyakit gedik die sampai ... elok2 punye la takut nak tunggu result kuar sok , tbe2 dpt msj dr ima , kate die da cek result ..perghhh....sgt2 gerun nye bile dgr die da tgk result....

slalu nye result kalo da kuar , aku x bape nak heran sgt ... sbb 2 minggu sblum 2 aku da taw da result aku bape...sume nye dsbbkan bapak aku yg ske sbok2 nak taw result aku ...n sem ni wat pertama kali nye aku dpt rs cam ne debaran dok tunggu result n rs kebengangan bila nak bkk student portal ...hah!!hambik ko...sblum ni bile result kuar , 2 3 aie lps 2 , br aku sbok2 nak tgk ...


bile da bkk student portal br ni , kuar lak view yg ats ni ..sejak bile lak uitm akan anta result by email ? before this , kite yg kne cek sndiri ...sah2 ngh bengong die nye web ...bila klik yes, die kuar gak page ni ...saboo je la...sok2 cnfirm makn bz line ni....

so , pd mereka2 yg tunggu result gak , kalo sok dpt cek result , korg mmg bernasib baik ...pape pon ...good luck utk sume nye...^_^
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

3 comments:

  1. haha..bese la tu..
    jwb nye tgk lusa la...

    ReplyDelete
  2. eh..dlu pun uitm anta rslt via emel gak...
    msti x pasan..ea..
    tape2..bnyk2 saba ea..:)

    ReplyDelete
  3. ㄊㄅㄧㄢㄇ® : aah..
    mmg lmbat pon dapat tgk..

    qarr : sblum ni x pnh lak dpt dr email...

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails