Followers

Tuesday, December 21, 2010

terima kasih kamoo...;)

aie yg sgt2 penat wpon x tdo dr semalam , tp still happy sgt2 ... akhirnye dpt gak tgk cite HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH with my cik bluehyppo .. sgt2 best...lawak ... siap deal lg ngn cik bluehyppo , konon2nye die nak tgk cite AKU MASIH DARA ... tp aku nk tgk cite HANTU KAK LIMAH , siap die sound , kalo cite ni x best , siap la...akhirnye aku menang , sbb cite AKU MASIH DARA lambat lak compare ngn cite mak limah ni..(hoyeeeaahhh2)...aku siap bg jaminan nye , kalo ko x gelak xsah nye...(smbil angkat2 kening )

bile da msuk wayang , dok gelak je ko kan tgk cite ni ... 2 la cakap aku x nak caya ...(angkat2 kening lagi da mcm iklan cadbury da) ;) ... bila abeh tgk cite 2 , kuar je wayang , da tangan die lak lembut semacam je macam watak USOP ... da serupe pondan da...;))

buat pertama kali nye , selama kenal ini olang , aie ni la aku teman kan die shopping kaw2 wpon x sempat gak nak shopping abeh dsbbkan malam die keje... da kalah pompuan da...tapi x pe...bkn selalu kan kan kan...tapi yg best 2 , dlm dok shopping2 2 , tanpa disangka2 , tbe2 jeng..jeng ...jeng...   dapat hadiah best2....n mahal lak 2 sbb x pnh lg pakai benda2 branded cam ni (kolot sungguh)...pape pon thnx sgt2...merasa gak dpt hadiah mahal2 ni...



pape pon , thnx sbb hargai sy disaat2 terakhir sy berada di shah alam ... n akan sy ingt sume pesanan2 awk 2 yeee cik bluehyppo...;)Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails