Followers

Friday, December 31, 2010

thanx my special fren ~yin~

pas da update last entry td , then tgk my shoutbox , ade pesanan dr seorg sahabat suh jenguk kat blog die ... sbb ade entry khas tok aku ...(tbe2 jd excited lak).. bile da klik nama die dr shoutbox , trus jd email ape ntah...ni yg tbe2 x keruan ni ... ngh excited , tbe2 x leh bkk ... owh..lupe lak aku ... die x nak tnjukkan kat org nama blog die , sbb private ...kire nye org2 bertuah cam aku la leh baca blog die..(bertuah ke?)

bila da smpai je kat blog die yg sah2 all english (terer speaking tuuuu) n cari entry yg ade nama aku 2 , terus rs excited , then bertukar kpd perasaan terharu , then bertukar lak , nak ngis , pas 2 feeling ni bertukar lak jd tanda tanya ...(main2 tukar lak feeling2 ni)...

wahhh...tol2 from bottom of my heart(eh..slh2...bkn ati sy , tp ati die)... terasa smpai lubuk ikan hati ni ... thnx sgt2... sbb bg aku , aku ni bkn yg terbaik .. hanye insan biasa yg x punya ape2...x caye ? cube ko tgk wallet aku ? ade 20sen je....;p ...aku nak sgt2 kawan2 aku sntiasa hpy dlm life dorg ... bile dorg hppy , aku pon tumpang sekaki ... 

ni la antara entry nye (aku copy ek) ;)

Dear, you are my friend.
My beauty friend with strong heart,
You're not only pretty outside but also inside.

Dear, you are my friend,
Even we're always in different path of our life, 
But we understand each other,
We not showing people that we're close,
But we need each other.

Dear, you are my friend.
We met each other in unexpected way,
Do you remember how we met each other?
Question yourself and tell me later.
Because I love to see the answer from you.


Dear, you are my friend.
Even I've a lot of  friends outside there, 
They are not like you,
You are yourself; and no one like you,
Even you change your face like your favourite superstar,
I still love you.

Dear, you are my friend.
Thank for everything.
I know it is not enough for saying thank only,
But only that I can show you how glad and proud of me having a friend like you.

Dear, you are my friend.
I love you.   (yin)

ade 1 part yg tol2 wat kan feeling aku dok baca entry ko bertukar menjadi tanda tnye n memerlukan KBKK(kemahiran berfikir kreatif n kreatis )*tol ke nama pnjg die ni? hantam mana suka* .. part yg aku bold kan ngn kaler merah menyala 2 tol2 wat aku dok pk2 smpai la ni...jap ek... bile ek 1st time kite jmpe ? kalo ikut kan aku rs2 la kan , kat dlm kls la kot..sbb dr part 1 , kite sama kls... cume part 2 je da tkr kls.. sbb u kan da mule rpt ngn cik tuuttt , trus lupe kan i kan ...(smpai ati u) .. 2 la kot jwpn nye... kalo slh , ko g taw ek...




selama ni dr zaman sekolah , smpai la skng .. aku mmg x ramai kawan .. means kawan yg tol2 kite perlukan time ssh n sng .. bkn kawan yg time sng je ade ... n bkn sng gak aku nak cari kawan yg tol2 ade bile aku perlukan die ... mmg slama ni , org len npk aku slalu hppy , wat giler2 , tp sume nye aku pendam ... selama ni gak , bile aku baik ngn org , org x pnh nak hargai kebaikan aku ... tp bile org da start tikam aku dr belakang , mule2 aku mmg leh ok lg ... tp bile da makin lama makin teruk , mmg ssh aku nak maapkan ...aku rs ko taw sape kwn yg pnh aku buang dsbbkan "mulut" die .. hope hubungan persahabatan kite x kan terputus ... insya allah ....

conteng2 : thanx a lot my friend... even we r not close , but we need each other...thnx 4 this meaningful entry ...  

p/s : cam ne ek ko wat bog ko yg ade via people i love tu sume ? then nak tnye cam ne ek ko wat yg 1 deret yg ade diary , about tu sume...aja ek...;p


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

  1. tq for all the comments. hehe..btw untuk buat diary, about tu semua kau kena pergi kat posting then ade edit page kat situ. Kau create page yg kau nak. Bg la nama page apa2. tu yg aku letak diary semua tu. untuk via tu kau pergi kat design. tgk ade kotak blog post, tekan edit. dan kau tukar pada bahagian label. Via tu sebenarnya untuk label, tp aku da tukar. try buat. if tak boleh bgtahu..

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails