Followers

Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG

macam biasa  , bile sebut je pasal BEN ASHAARI (BE) , mesti yg da taw sume nye psl die ... (yela kot) . dan macam biasa gak , tiap2 tahun die akan sntiasa bkk bloglist baru , bg peluang blogger2 baru yg len join die n rasa mcm blogger2 otai yg len ... so , sape2 rs nak popular , join la bloglist baru BE...skng time utk complete d task ... n jawab sume nye...;)


Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini  ... 


x tentu gak ... ikut keadaan kepantasan broadband ... kdg2 lebih dr 1... tp bile broadband wat hal n majok , terpksa la ikut rentak die , n tunda ape yg nak diupdate ...


Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..


kenapa ? kenapa ye ? sbb sblum2 ni pon ade gak join bloglist BE , n ade la hasil nye ... sbb ade follower BE yg ade gak dok intai2 blog yg ntah pape ni .. so , sgt2 puas ati berada dlm bloglist BE ...


Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?


kalo popular erk ? leh ke blog cam ni leh popular ? kalo tol2 la popular , rs nak update blog setiap minit , e2 pon bergantung pd keadaan ... n cube wat sesuatu yg baru yg dpt ubah dunia blogger...insya allah ...;)Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails