Followers

Sunday, January 16, 2011

best ke cite khurafat ?

ujung minggu aie yg ditunggu2 tok sume org ... time tok beronggeng !!! (jgn pk lain2 udah la ye ) .. dlm pale otak ni  , mcm2 aktiviti da dok pk .. nak jalan sini , nak jalan sana , nak tgk wayang ... hah!!! wayang ... skng ni da mcm2 cite antu dok kuar kat wayang ... sampai pening da pale nak tgk cite ape ...

 cite ni mcm best ..

bile tgk triller cite khurafat ni , trus excited giler nak tgk ... tp bile baca review dr blogger2 yg da tgk cite ni , mcm xnak tgk pon ade ... sbb ade kate cite ni "biasa jeee"... ade yg kate , "byk terkejut je cite ni" ... "xde la best mn pon" ...xde la seram mn pon ... kan da wat aku nye excited yg tinggi melambung , da berkurangan ... 

so , dsbbkan nak gak taw cite sbnr ape yg dorg dok review 2 , trus excited nak tgk cite ni ... alih2 full lak wayang aie ni ... kalo ade pon , 2 3 ketul je kerusi yg ade ... means aku kne r dok berasingan ngn cik bluehyppo ... xsngup2 !!! nti wat nye i terperanjat , terpeluk jejaka hensem kat sebelah , kang u kate i curang kan ... so , solution nye , x pyh tgk !!! ( tp dlm ati ni , nak sgt2 tgk ...sedey...) xpe2 , len kali kite DIWAJIBKAN tgk ... xde da alasan2 n janji2 manis mu ...

so , ade yg br tgk lg x cite ni ? ape komen pas da tgk ? jom komen ..
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

7 comments:

  1. i pon tak nengok lg . but, trailer cam best .

    ReplyDelete
  2. huhu..x yah tgk wayang..download je nnti..

    ReplyDelete
  3. ada yg kata best,, ada yg kata tak best,, ntah la.. jom baca ni lagi syok.. EP3 - Khurafat Volume 2

    ReplyDelete
  4. dorang kata tak best..so aku pun mcm malas nak tgk...n yang paling best..kalau nak tgk pun ARAU niy takder wayang!wakaka

    ReplyDelete
  5. besh sgt !
    rugi tak tengok aww .
    hahaha. nty cepat2 booking aw

    ReplyDelete
  6. syafika : kne tgk ... best gak ..;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails