Followers

Wednesday, January 12, 2011

hargailah mereka2 yg tersyg ...

11 / 1 /11 ... tareh yg ctk ... n sedar xsedar gak da 10 hari aku menetap di tempat yg baru .. kampus yg baru .. n segala2 nye la yg baru .. hidup di bandar tanpa family tol2 mencabar bg aku , sbb sume nye tol2 mnguji jati diri kita ...(xboleh blah bahasa aku) ...

time malam2 cam ni la , dok sorg2 kat bhgn ruang tamu yg x cam ruang tamu (dlm apartment = kolej pmpuan) yg dipenuhi ngn meja2 stdy , termenung ku keseorangan mengenang kenangan2 lama bersama kawan2 n si dia...sedey nye ... da ngis da pon ..:'(

hidup ni kdg2 mengajar kite erti kesabaran , kepercayaan , kejujuran ...sakit kan bile kdg2 sume 2 x di endah kan ...? hanya mereka2 yg rasa bnda 2 sume yg akan rs sndiri kepedihan 2 sume ...

pape pon , aku tetap bersyukur sbb ade mak yg slama ni yg sntiasa ade bila anak dia ade mslh .. ade bluehyppo yg slalu syg kan diri ni .. ade kawan2 yg slalu mnceriakan masa2 bersama .... so , hargai la mereka2 yg tersyg yg msih ade depan kite ...
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. jgn sedih2..even aku tak selalu contact dgn kau. aku selalu ingat kau. blog ni tetmpat aku datang bila aku rindu kat kau..kuatkan semangat kat sana. tempat baru mmg banyak dugaan. bila da biasa nnty, mesty da rasa seronok..aku doakan kau tabah dan sentiasa tenang. akau sayang kau.

    ReplyDelete
  2. xsedey...cume nak ngis je...wpon ade kat bndar , still sedey wooo... sume nye xde kat sini...org2 yg aku syg...
    :'(

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails