Followers

Sunday, January 23, 2011

jom bertukar !!! wajib baca!!


bile da blogwalking ni , mcm2 cite dpt kite tgk ... n isu yg paling ramai blogger dok update entry nye , x len x bkn isu penipuan psl auto blogwalking ... bile baca entry2 dorg , mmg ptt pon dorg ade perasaan marah , x puas ati  n mcm2 lg la ... mau x nye , sng2 je dorg dok gune software auto blogwalking 2 , n tuan punye blog 2 punye la caya yg dorg ni dtg blog die ... alih2 kne tipu ... penat2 je org 2 g visit balik blog org yg dok tipu td ni ...x psl2 sng2 je die dpt traffic free2 cam 2... mmg sgt2 x adil ...(emosional lak aku ni )..

so , kalo nak taw mcm2 leh g kat blog pendekar berkuda .. byk pendedahan yg die da wat .. n aku sbg seorg blogger gak , rasa benda yg sama ape yg die x puas ati ... wat ape la nak tipu2... ape je yg ko dpat ? x ksian ke ? lg2 kat blogger2 baru yg baru nak berjinak2 dlm dunia blogger ni ...

so , skng ni time utk BERUBAH!!!.. Pada mereka2 yg ade chatbox kat blog korg sebelum ni , ape lg ? jom bertukar ke shoutmix ... nak taw cam ne cara2 die ? ikut tutorial dr pendekar berkuda kat sini .. aku da bertukar , so , skng ni turn korg lak ...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

6 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails