Followers

Sunday, January 9, 2011

memerlukan pertolongan dr blogger2 yg taw mslh teknikal psl blog !!!


bile da abeh je orientasi , n bersemangat nak cite kan segala2 nye plus mood nak berblogging semula dtg mbuak2 , tbe2 ade 1 bnda yg hilangkan mood aku ... 
x taw nape bila view je blog ni , mule2 akan jd blog aku , then trus msuk ke web ni.... 
dilarangmelarang.com ...
 x taw nape .. 
kalo aku x tekan button pangkah(xbg die proses tok seterusnye) , xdpt la nak tgk entry dr view blog
trus ilang nak update blog ...

sgt2 mngharapkan pertolongn blogger2 yg pakar dlm bab ni ...
 ada sape2 yg leh tlg aku tok kasi blog ni normal mcm dlu2 kala ...?
mengharapkan sgt2 pertolongan dr kamu semua...
kalo taw n leh tlg , leh tglkan komen kat entry ni...
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Salam ziarah..cuba tukar template..tgk jd camtu lagi ke tak..(download dulu template asal ni)..

    ReplyDelete
  2. rasanya ada script redirect kt template ni..cuba cek kt coding, buang script yang ada alamat dilarangmelarang.com tuh

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails