Followers

Tuesday, February 8, 2011

bila idup x lg bernyawa ...

menunggu saat ini dan ketika ini , betul2 menyesakkan salur pernafasan , ginjal dan urat2 yg berselirat ... sehingga mbuat kan aku rs x nak balik ke kampus bakal kesayangan ...(syg ke ?) mbuat kan idup aku sntiasa xtentu arah ... makan x kenyang ... mandi x basah ... tdo x lena ... mesej x balas ... (ade lak pepatah last ni) ...kdt xde suda... idup bagaikan x bernyawa ... perghhh .. betul2 mbuat kan jiwa yg selama ni rock , jd semakin kacau ...

ye ... mmg sgt2 tension .. antara idup dan mati ... (bg aku la , korg x taw la plak ) ... ok2 ... e2 bru mukadimah ... skng br msuk ke main body die yee kawan2  ...;)  

sepatut nye beban yg aku ptt lpskan b4 nak balik cuti raya aie 2 , tertangguh gara2 lecturer kesayangn aku dan ain (syg ke ?) yg muka macam artis seberang , combine kls ngn kls 1 lg .... so , terpaksa la forward pd aie ni ...yeee... aie yg sgt indah , lg permai ...public speaking ... bile sbut psl presentation je , tbe2 penyakit yg aku cuba buang dr dlu smpai skng , msti akan dtg ... nervous !!! ckp berterabur !!! gigil giler !!! dan yg sama waktu ngn nye ...

mngkin pd sesetengah org , stakat pblic speaking , mmg la sng ... yee... mmg sng kalo korg da taw ape tajuk nye... tp akan jd ssh kalo korg x taw tajuk , then tajuk2 2 dikumpul dr idea kawan2 kls korg yg baik lg bijaksana ...(kejam gitu)... kalo bg tajuk yg senang2 x pe la gak , skali bnda2 pelik aku x pnh sgr selama ni , leh lak dorg dok pk ... bgus2 !!! anda sgt2 kreatif ...

so , ms wat cabutan tajuk mn yg akan aku kne present , aku dgn rs banggang bangga lg suka hati telah memilih no.32 ...no e2 sgt2 bertuah sbb e2 adalah no.giliran ain yg kne present pd akan dtg ... n the title is jeng jeng jeng .... STRESS MANAGEMENT !!! yee... sume bersorak kebanggaan bile dgr tajuk ni ... time kasih yee kawan2 sbb menyukai tajuk ni ... tol2 sgt2 STRRREEESSSS !!! time 2 la kelam kabut dok cari isi , smbil dibantu kawan2 seperjuangan ... ceh ... suke la korg kan nak kne kan aku ... time presentation ... wpon sgt nervous , ditambah ngn muke2 mber yg bila aku pndg wat2 senyum2 sumbing sume nye , plus aku yg berckp sgt2 laju , akhir nye berakhir gak 2 minit tu ...alah ... 2 minit je... kejap kan ...;)


skng time aku stress kan korg2 yg lom wat public speaking ... HAHAHAHAH !!!( gelak jahat ) ...so , mber2 kesayangan ku sume , BE PREPARE k !!! sy suda ... anda bila lagi ....(ayat stress gitu...)



Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails