Followers

Sunday, February 20, 2011

cantik ke ?

akhir nye dapat gak update blog lps seminggu ni asgmnt n kuiz datang secara berderet2 nye tanpa henti ... pasni hidup aku akan bertambah2 bz nye ngn test2 yg tanpa segan silu nye datang berderet next week , ngn meeting yg x pnh nak abeh2 psl nak wat event utk HR WEEK .... sgt2 penat dok hadap benda ni sume ..

aie ni lak bertambah2 penat nye dsbbkan kne smbut VC UITM dtg kmpus aku .. mule2 ingt smbut n dpt dduk kat auditorium , alih2 2 sume tipu belaka ... hnye mereka2 yg terpilih je yg dpt msuk audi n dgr segala2 nye ape yg VC 2 nak cakap ... ok ... time 2 da rs nak balik jam tu gak ... terpksa dtg pon dsbbkan nak dptkan cop aktiviti , pdhal 2 sume tipu2 belaka ... *tipu lagi ..sabo je la*  n yg paling x leh terima kne pakai baju kolej yg sgt2 "CANTIK" ... phm kan mksud cantik d situ ... smpai sume org protes baju 2 terlampaaauuu "cantik" ... nak tgk betapa cantik nye baju kolej yg aku rs , baju sekolah tadika pon lg ctk .... layannnnn ....


cantik x baju kolej yg aku dok cite td 2 ? ;p





palapes dok ready nak sambut VC ...

ni bkn rusuhan yg politik2 2 ye .. tp ni nama nye rusuhan dr dak2 MASSCOM kampus lendu ... sgt2 la kecoh bile dorg ade kat sini ..


ni la org yg dinanti2kan n diraikan ...


abeh sambut VC , time utk balikkk .... sempat singgah kdai bundle ... ;p

model bundle ..
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

6 comments:

  1. babe! rindu kt kau ngn ain n farah! jeles tgk pic korang! rindu!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. yin ; aku pon rindu kat ko .. nti kite amik gambar ramai2 k ...;)

    ReplyDelete
  3. yot ; len mcm je cara ko ckp cntik 2..
    ;p

    ReplyDelete
  4. hhahaha..siyesly cantik bangat!!!hahahha
    rindu kt korg gak...jeles2 tgok gmbr hangpa sume~~

    ReplyDelete
  5. yot ": ko nye cantik bangat 2 memushkil kan aku , sama ade ko ni puji ke dok ngutuk aku ...jgn jeles2...aku tunggu next sem ek...pas ni pic ko lak ade skali

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails