Followers

Friday, February 4, 2011

da tgk yogi bear ?

hye all ... aie ni aku nak cite plak 1 lg movie yg aku sempat tgk siang td... pape pon sblum 2 , aku nak wish GONG XI FA CHAI pd mereka2 yg celebrate raye ni .. sempena raye cina ni , aku ngn suka hati nye bersama cik bluehyppo (bodyguard setia ) tgk wayang ... sgt2 best sbb time2 raya cam ni , xramai org sgt ... jalan pon kosong je ... nak beli tket tren x payah nak beratur sakan la kan ... sgt2 bahagia ... (wpon bodyguard aku dtg lmbat) ...

cite yg mmg x sabar2 nak tgk sejak 1st time kuar kat iklan time dok layan cite megamind , x len x bkn , binatang yg comei2 , gebu2 , cute2 n yg paling penting nama cik bluehyppo aku da bertukar pd nama movie ni ... yeee... cite ape kah e2 ? YOGI BEAR !!! sgt2 cute ...



sape2 rs nak hilangkan stress dsbbkan keje ke , nak gelak2 ke , nak hiburkan hati yg sedang berduka lara ke , leh je layan cite ni ... cnfirm2 korg akan suke cite ni ... da r cute yogi n partner(boo boo) ... yg best n lawak bile tgk telatah dorg dlm movie ni ... 

so pd mereka2 yg rs2 nak tgk cite ni , aku saran kan lbh baik kalo korg tgk 3D nye ... best pon best ... dpt layan mcm2 effect dr movie ni ... lg bertambah best kalo korg layan kat TIMES SQUARE , dapat lak yg cinema MAXX nye , perghhh ... superbbb giler la...mmg puas ati la tgk ... mmg x nak balik la jawab nye ...ngn screen yg besar gedabak nye ... da mcm PANGGUNG WAYANG 2 AKU YG PUNYA ...!!! sgt2 giler kuasa ...;)   so , ape lg ? layan je cite ni , cnfirm x rugi ...;)

conteng2 : abeh je cite ni , trus nama aku n bluehyppo bertukar ... die pgl aku boo boo .. aku pgl die yogi ... bgus benoo la 2...;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

5 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails