Followers

Thursday, February 3, 2011

GREEN HORNET + FASTER + SHAOLIN ...



sebelum ni aku da wat review psl movie HAQ , so skng ni aku nak bg pendapat 3 movie yg aku tgk selama 2 aie lps ... yg first , THE GREEN HORNET ... best gak layan cite ni ... lawak pon ade  ... byk scene yg ade action2 gitu .. kire nye duit n masa korg berbaloi la gak dok layan cite ni ... (drpd layan cite HAQ 2) ... yg penting enjoy kan ...


cite ke 2  lak , FASTER... npk serius cite ni ... tp mmg style la movie ni ...ade kaitan ngn dendam ... siap ade list 2 org2 yg die dendam ... so , setiap sorg die akan cari n trus shoot depan2 ... kalo betul2 la jd kat korg , ade berani nak shoot org 2 depan2 ? tanpa pakai topeng segala , wpon muke da tersebar abeh kat sume tv ...sgt2 WANTED !!



last lak cite cina ... SHAOLIN ...sesuai sgt la ngn raya cina skng ni .. layan cite ni mmg best ,, TERBAIK !!! ade lawak , ade rs geram , siap ckp , hah ...pdan muke ko ... kalo aku jmpe ko kat luar , abeh ko kne kungfu lak ... so , pada mereka2 yg jenis cpt rs geram2 kat org ni , leh gak layan cite ni ... yg best nye , part2 jackie chan ... nak taw part ape yg die wat smpai ramai org akan gelak bile smpai part die ? mcm biasa la...g tgk yee... ;)


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. shaolin n the green hornet mmg best ! faster ta tgk lg. hahaha

    ReplyDelete
  2. khairul atiqah : aah..sgt2 best ... faster 2 kalo mule2 ngtok sikit la..tp mmg best gak la..;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails