Followers

Sunday, February 13, 2011

kenangan ....



malam2 macam ni , bile duduk sorg2 atau termenung , msti mcm2 benda yg akan berlegar2 dlm pale otak kita... cite siang td , cite semalam , cite minggu lps...mcm2 cite ... ade yg manis , ade yg pahit utk kite hadapi .. tp kebanyakkan yg akan wat kan kite teringat sudah semestinye tentang kenangan ...

kenangan yg mngkin kite x nak ingat lgsung , n kalo masa 2 boleh berputar kembali , sah2 kite nak ubah sume 2...tp apakan daya , masa x boleh berpatah balik ... kadang2 , kite nak sgt masa 2 berhenti pada kenangan yg manis2 2... kalo boleh nak stay je time 2... kalo la boleh kite wat sume 2 kan best ...

kenangan manis , akn wat kan kite tersenyum ... wat kn hati yg kdg2 sedey , akan happy kembali ... detik2 2 ... sume nye bagaikan mimpi kan... tbe2 teringat kan kenangan2 manis bersama mereka2 yg tersyg ...saat2 berkenalan ... berjumpa ... jalan2 sama2 ... sume nye indah kan ... masing2 amik perhatian antara 1 sama lain ... xbermakna bila da knl lama2 , msing2 lupakan diri msing2 kan ... depends pd individu 2 sndiri ...

pendek kata , kenangan lah kdg2 yg akan mngubah kita...mngkin dr seorg yg x taw pape , jd seorg yg pendendam ...jd seorg yg jahat , jd kepada yg baik...so hargai lah mereka2 yg berada disekeliling kite ... mcm yg org slalu ckp , manusia ni bile org yg die syg ade dpn mata , slalu je dorg wat2 x npk , tp bila da xde , time 2 la nak mnyesal ... da x guna da kan... so , mcm biasa .... hargai la mereka sume..

conteng2 : terima kasih pd kenangan semalam ... kerana kau , aku jd bertambah bahagia pd masa kini ..thnx a lot...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

3 comments:

  1. i like this~~
    kngan mgajar kite erti kehidupan~~

    ReplyDelete
  2. i like jugak ...
    kenangan juga mngajar kite erti kebahagiaan ...

    ReplyDelete
  3. kenangan bt kita tersenyum saat kita merinduinya..

    singgah dr SB

    http://yayaitsmystory.blogspot.com/2011/02/jom-check-blog-korang-ada-virus-atau.html

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails