Followers

Saturday, February 26, 2011

RAGAM COUPLE DALAM FACEBOOK ..

macam2 ragam kite leh tgk kat dalam facebook kan ... lg2 nak yg couple ... macam2 perangai kite leh jumpe ...n time 2 la sah2 stalker2 full time akan stalk habis2an , konon nye nak taw sume nye psl perkembangan couple ni ... KONON NYE LA ..

ok antara ragam yg kite slalu tgk  :

1 . selalunye utk psgn yg bercouple , yg aku slalu perasan , bile si awek ni dok tulis kat wall page pakwe die , BABY ... RINDU LA ... , SAYANGG... , BB WAT PE 2 ? ,  sah2 pkwe die akan wat bodoh je  kalo ade pon , die akan balas selepas komen 2 da berada dlm 40 minute ago , 17 hours ago ... tapi dalam masa yg sma , bile org len dok tulis kat wall die , dgn sepantas kilat nye , die akan balas secepat mungkin ... kdg2 2 xsmpai 1 minute ago , die da dok balas komen ... wah ... sgt2 prihatin yeee...


2 . ok , kalo td 2 psl berkaitan antara wall n status , yg ni plak berkaitan gambar ... yee...  yg slalu ske dok upload gambar ni , sah2 la si awek kan .. bile si awek da wat mcm2 pose yg mmg cair la kalo laki len dok tgk ,  msti sume nye pujian dr si pemuja2 yg lain ... wpon sume pujian2 2 leh wat si awek "terperasan" seketika , msti dlm ati die mngharapkan pujian dr sang kekasih ... tp ape kan daya , sang kekasih lbh ske memuji awek2 lain dr awek sndiri ... mmg sentap abeh la...;)


3. bila da gadoh lak , sah2 sgt2 senang nak tgk perubahan nye ... yg si awek dok luahkan sume nye kat status  , n yg si balak nye lak sah2 akan wat pape je utk sakit kan lagi hati kecil awek nye ...*sampai ati u* time 2 la , drpd x pnh komen2 n tegur awek2 hot ni , trus die dok tegur ... sgt2 culture shock gitu ...


4. ni plak tentang status couple ... sgt2 sensitif .. sesetengah yg aku perasan , bile da wat in relationship with si polan , bile kite view kat page si awek , sah2 la si awek dengan bangga nye akan pastikan status dorg akan appear kat profile page ... tp bile klik kat si balak die , status 2 hilang dgn sendiri nye .. bkn magik ye kawan2 .. tp dsbbkan laki ni budget yg die tgh dok market skng ni , so , dgn berani nye , dia akan HIDE status die .. so , bile org len view page die , scr automatik nye , dorg akan pk n cakap cam ni .." wah ... mesti single lagi ... ade can ni "....

5. kadang2 disebabkan facebook pon , org yg dok syok couple pon leh gado n clash taw ... dan sah2 la isu besar nye hanya la STATUS di facebook . aku rs benda ni selalu sgt la jadi kat cple2 yg dok bercinta sakan .. kadang2 hanya salah faham leh jd isu besar ... pandai2 la nak handle cam mana ek kalo benda ni tol2 jadi kat korg ...;)

kalo aie2 sayang kan best

sume yg kat atas ni , hanya segelintir yg aku dapat tgk n dr pengalaman2 mber2 aku sndiri ... just nak share ape yg slalu jd dalam kehidupan seharian kite n kawan2 ... so ,senang cite , hargailah mereka2 yg tersayang ...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails