Followers

Tuesday, March 22, 2011

big mama ???

dsbbkan connection internet aie ni akan ok dr semalam , n masa pon agak free sedikit dr semalam , dapat gak aku update aktiviti yg sepatutnye diupdate mlm sabtu 2 gak ... tp mcm biasa , bila da merayau sakan x ingat dunia , balik2 je umah , time nak update blog , time 2 lak internet mcm @#$%^ ..reti baca x ? x reti ? paham2 sendiri la yee...  ;p

aie sabtu merupakan aie yg sgt2 menderita jiwa ni ..bkn mcm sabtu2 yg len ... sabtu ni sgt2 luar biasa ... nsib baik dapat hiburkan hati bersama lalink2 tersyg wpon hanya allah je la ape yg aku rs msa 2 ... wpon ade kelas ganti pada pagi sabtu yg sgt mulia itu , kiteorg x merungut pon... yee... diulangi XMERUNGUT PON ... ye... ati manyak senang , sbb abeh je kelas , time utk RELEASE TENSION !!!!

so , dengan bangga lg teruja nye bersama housemate n geng bakso (geng baru) , kiteorg terjah MAHKOTA PARADE , DATARAN PAHLAWAN ... mcm2 aktiviti WAJIB utk menenangkan jiwa kacau ni kiteorg wat ...antara nye ...

muke smngat pas abeh kelas...

muke bangga da smpai DATARAN PAHLAWAN ...

lunch kiteorg aie 2 ditaja oleh .... NASI LEMAK ANTARABANGSA ....(taja la sangat)


zaman dulu kala ...

nasi lemak biasa sgt2 , tp harga sgt2 muar biasa...

nasi lemak kerang ... layan aje ...

die ni mmg sentiasa kebulur...

makan time !!!



muke kekenyangan ...

movie ini sgt SUPER DUPER best ...!!!!

da kenyang , layan movie BIG MAMA , then layan KARAOKE ...!!!



ari yang sgt2 puas sbb dapat jugak tenangkan ati dan jiwa yg kegilaan bila dapat lpskn sume tekanan time karaoke ...cume tension 2 bertambah balik , bila time nak balik , then dapat lak pkcik teksi yg taw ngamuk2 n sebut TAIIIKKK byk kali ...n bawak kiteorg mcm nak msuk ke lubang kubur ... mmg sgt SOPANNNN pkcik 2....pape pon , dapat gak lepaskan sumenye , wpon aie 2 adalah aie yg sgt2 xtenang ati ni ...thnx alll....;)

so , pada mereka2 yg dok cari2 cite ape yg nak dilayan d movie , aku sarankan 200% g la layan cite BIG MAMA , cnfirm x nyesal ... happyyyy je sepanjang masa...

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails