Followers

Wednesday, March 23, 2011

cara hilangkan stress ...

kelas aie senin merupakan kelas yg sgttt STRESSS ... kebanyakan lecturer yg aja aie 2 sah2 ske ngamuk2 time aie penghulu segala kelas ni .. dr kelas pertama n kelas terakhir ni la yg sgt2 ketara nye bile lecturer mngamuk , sah2 akan jahanam kan mood kiteorg yg sgt2 nak STUDY  ni...

dsbbkan mngikut janji lecturer STATISTIK yg nak adakan kuiz aie ni , aku n geng bakso terpaksa lupekan makan tghari kiteorg semata2 mau study utk kuiz ni ... sgt2 baik kan kiteorg ... stdy is number one!!! makan is number last ... xpsl2 abeh kls petang , trus kebulur ... n tanpa disengaja utk hilangkan kepenatan melampau utk aie ni , mcm biasa plan yg x dsngka2 trus jd knyataan ...LAYANNZZZ.... ;P

 KFC !!!





.
 ye... sgt2 kenyang lps da melantak snack plate...

 ready utk karaoke ...!!!

 pintu utama karaoke yg exclusive kat jusco...

karok time!!!!







 kegilaan terserlah bila kiteorg adalah geng terakhir kat jusco 2...



Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails