Followers

Saturday, March 5, 2011

die datang lagi ...

khamis lepas , sgt2 berbaloi bila pergi ceramah anjuran HR  bebudak PART 5 n paling best n yg nak sgt wat kan aku nak pergi gak ceramah ni wpon mata ngtok tahap gaban , n penat yg melampau2 disebabkan event X-REC , adalah dsbbkan penceramah yg sgt2 best ... hanya disebabkan die la aku gagahkan juga nak dtg ... n kali ni adelah kali ke 3 aku pergi ceramah die yg sgt2 sempoi n setiap saat msti akan gelak je ... die lah KAMAL AFFENDI...



macam biasa , ape yg aku taw ,bkn sng org nak jemput die utk ceramah ... sbb sgt2 ssh nak cntact die ... n mmg memerlukan kesabaran yg sgt tinggi ... last dlm ceramah die , die ade ckp , yg die x kisah kalo org nak kate die sgt rude or biadap , tp mmg die memilih ngn sape die nak kje ... kalo xde effort utk cari die , mmg x kan berbaloi la ape yg org 2 wat ... pape pon sgt2 puas ati n mmg the best la layan ceramah die kali ni... mood yg xde pagi 2 , terus ilang bile layan talk die .. sgt2 happening ...;)







Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails