Followers

Tuesday, March 15, 2011

jom tgk sebelum dan selepas ...


rasanye semua org da maklum tentang bencana alam yg dasyat yg terjadi dekat JEPUN .. macam2 cite yg kite dgr lepas tsunami dan gempa bumi 2 berlaku .. dan impak dari gempa bumi ni pon sgt2 la truk sbb mcm yg kite dgr , loji nuklear meletup , susulan gempa bumi pon makin byk dan byk lagi la ... 

aku just nak share tentang keadaan jepun sebelum n selepas gempa bumi yang da menyebabkan lebih dari 10,000 org mati dan beribu2 lagi yg da hilang ... kat website ni , korg boleh tgk , wpon JEPUN penuh dgn kemajuan dr segi teknologi , tp die still x leh nak melawan takdir tuhan ... kat website ni gak , korg leh tgk perbandingan kesan dr gempa bumi ni...

klik sini ...
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails