Followers

Thursday, March 17, 2011

rindu nye kat die...

skng ni mood sgt2 la menanggung rindu ... ye ... rindu giler kat ini budak ... da lamaxjmpe die , x kaco die .. gado ngn die ... sakat die ... rindu rebut2 sgala2 bear aku yg slalu die dok rembat bila aku nak tdo ...rindu sgt2 ...

makin bertambah rindu , sebelum nak g trip , siap cl mak , n die angkat2 trus ckp , ni kak *** ek , smbil siap menjerit kesukaan dok pgl mak aku n gtaw yg aku nak balik ...dok msj2 ngn mak pon, die still excited tnye psl aku ... siap dok tnye byk kali , bile nak balik?kita rindu kat kak*** .... sedey nye ... ade gak adik aku yg rindu kat aku , wpon bkn sume nye ... nape bkn sume nye ?ada cite dsebalik sume cite ...

bila td aku cl lg , aie ni rindu x ? dgn gembiranye die ckp , rindu sgt ... tp balik jgn lupe bawak kete control yg baru ye .. ceh... bkn rindu akak die , npk sgt rindu hadiah dr akak die ...xpe la yang , adik kesygn nye psl , nti da kaya , br kak*** beli kan ye .. bertuah nye adik..rindu ada mkna yee .;)

kucing ni ntah mana2 ntah dtg , trus syg giler kat ini budak ... 

da besar , die kata nak jd ustaz...

ini budak sgt manja...
rindunye...  :(


sume org syg kan die ...

2 tahun yg lepas ... abaikan kakak die yg mencacatkan gmbar ni...


baru perasan sblum ni , adik aku da lama pakai baju yg sama kaler ngn kolej aku ,... =.="


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails