Followers

Saturday, March 5, 2011

sabar je la ...

last touch up... malam sebelum hari event berlangsung , tol2 mencabar kesabaran sume org ... ade yg x wat kje , ade yg sibuk nak balik awl , mcm2 kes ade .. pape pon aku hnye mampu melihat n sabo je la... yg penting nawaitu kite still ikhlas utk tunaikan tanggungjawab ... 

pape pon aku sgt2 puas ati , wpon mcm2 problem yg timbul dlm masa last minit , tp kiteorg dapat handle .. bak kate org , penat tp berbaloi .. mmg sgt2 penat ... dr pagi smpai kol 11 mlm , aku dok kat KBM ...(shortform kampus aku) ... dok panjat2 hiaskan pintu gerbang , siap ngn baju kurung segala ... org len siap dok balik , tukar baju ... tp dsbbkan komitmen n nak siapkan kje cepat , kiteorg stay je kat c2 pas abeh klas , then trus mulakan kje...
ni lah riben2 yg menceriakan sepanjang level 4...



time utk bekerja...


fokus itu sgt penting ...


bila da xde kje  , ini lah jadi nye ,...

kegilaan masing2...





inilah hasil nye ... wpon simple , still nice kan..



inilah kje yg dok kne panjat2 tampal segala riben2...;)

dak2 yg conduct games,..


sblum balik , harus lah amik gambar ...;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails