Followers

Wednesday, March 2, 2011

tunggu yee.. ;)

minggu yg sgt2 stress dan bz yg amat sgt2... smpai blog WAH GITUUUU !!! pon terabai ... sgt2 kasihan ... smpai ade yg da rindu nak baca blog aku yg merepek ni , dr dgr aku dok bebel ...;) thnx la pada yg slalu singgah2 sini , dan yg paling penting cik2 stalker 2 , msti penat kan dok tunggu aku da lama x update blog ... smpai da xde kje nak wat kan , so skng da leh mulakan kje anda balik smula...

mcm2 cite yg wajib aku msukkan dlm blog ni ... antara nye psl the making of our event , event yg tol2 mngajar aku erti sabar , tension , serabut , sakit ati , n mcm2 perasaan lah menjadi 1 dan jalan2 at MITC n PC FAIR !!!... sume nye akan diupdate mybe after event aku abeh esok , n asgmnt2 sume nye dapat disettlekan ...


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails