Followers

Thursday, April 21, 2011

HANTU LAGI !!!

setelah sekian lama x wat review untuk movie , *gara2 da lama x tengok movie secara maraton * aie ni , aku dengan berbesar hati nya , nak cerita movie yg baru kuar baru2 ni ... mcm biasa , bila da banyak sangat movie yg kuar wayang , sah2 lah pilihan utama aku akan aku tumpukan yang ade kaitan ngn HANTUUU !!! hah ... takut x ? takut x ?

kenapa  hantu ? sbb die lebih adventure .. *bg aku la kot * ... movie yg aku nak review kali ni , cite dari malaysia , bertajuk SENJAKALA ... cite yang ade kaitan dengan saka ... leh tahan gak la cite ni walaupon jalan cite die agak lambat .. ade scene2 yg agak " BEST" ... dan yang paling penting , sgt2 best bile tgk kat wayang , *jgn tunggu cd kuar lak * sbb part die seru2 nama perempuan 2 mmg best la .. rasa mcm korang ade dalam cite 2 n join skali dgr suara 2 dok pgl2 pompuan ni.. 






so , ade berani ? ape lagi ... g booking tiket wayang skng kat website GSC *2 pon kalo dekat ngn GSC la yee * ...pas 2 da tgk , kite share ramai2 ye ...;)

nak taw ape cite part ni ? g la tgk .... ^_^
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

6 comments:

  1. Macam best ja citer nih. Boleh la tengok nnt.
    Eh tapi sebelum tu, nak tanye,
    Antara 1 hingga 5, berapa bintang yang cik era nak bagi?
    Kalau takat 3 bintang, malas la nak tengok. huhu

    ReplyDelete
  2. asik citer hantu je..kdang2 bosan gak

    ReplyDelete
  3. @timun laut : leh tahan la gak ... leh bg 3.5 ...heheh..;)

    ReplyDelete
  4. @zuriey : aah .. da mmg skng musim hantu ... ;p

    ReplyDelete
  5. @ernie : mula2 la ngtok .. last2 2 terus segar ...

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails