Followers

Wednesday, April 20, 2011

mini reunion ...

setelah 2 aie yg lps penat bagai nak mati dok jalan sakan , aie ni time untuk aku dok hupdate blog yg da lama terabai ni ... entry ni sng cite tol2 wat aku excited , sbb cayang2 ku yg dr jauh n terpisah lama telah bersatu kembali d bawah 1 bumbung ... bumbung mana ? kolej aku je suda ...

dimulakan pada pagi ahad yg mulia lg bijaksana *aie yg aku paling ske bangun lmbt*, time utk menyambut BOYOT yg dtg dr jauh *xjauh mn pon BANTING 2 * ke kolej aku ... dismbut dgn red karpet , plus paluan kompang .... jemputan dari org2 kampung morten ... naik river cruise ... ok..jgn nak berangan sgt ... 2 sume tipu .. dsmbut oleh ain tanpa aku .. sbb time 2 aku br pas mndi ... *dsbbkan boyot , aku terpksa hancurkan mimpi2 indah pada ahad yg mulia* ..smpai2 je bilik , aktiviti jejak2 kasih-kasihan pon brlaku tanpa dipaksa ... n antara ayat y kuar dr mulut boyot , " AZIE X EXCITED PON JMPE AKU " ... ok ni jawapan yg aku nak bg .. aku kan sntiasa cool , excited2 ni aku smpan dlm ati je ... ;p

langkah seterusnye , dsbbkan cik ima a.k.a minah kepoh nak jmpe sgt dsbbkan plan ditukar last minute n x dpt nak wat clearance bersama, terpksa la kiteorg meRELAkan diri ke MAHKOTA PARADE utk wat sesi mini reunion ... lepak2 , mencekik kfc , layan movie , shopping2 , then balik ...



luv them so much ...<3

ntah style ape ntah aku wat ...;)





wayang time !!!




k.a.m.i
aktiviti wajib !!!
karok time !!!

semangat giler pmpuan ni nynyi ...




2 br reunion yg ke 2 , n mnyambut sorang lg makcik yg dtg dr jauh ... sape lagi kalo x len x bkn , SYIDA ... yee ... dr jauh da npk da liplap2 jubah die ... dsbbkan mereka2 ni dtg dr jauh , destinasi yg dituju adalah BOLINGGG ... macam2 cite bile da lpk sama2 , men boling sama2 , n timbul peristiwa yg xsama .. sbb yg kne 2 adalah sorg je .. peristiwa ape ? biar BOYOT je lah yg taw ...;)

masing2 tunjukkan skill



















next entry , akan aku share kan cite utk aie keesokan nye ...;)Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Wahhhh...gitu..!! (ok pinjam tag line jap hehe)
    Seronok tgk gambar2 reunion,
    ni yg rasa nak wat reunion gak nih. huhu

    ReplyDelete
  2. timun laut : pinjam la tagline yg best 2 *perasan kejap ...
    wajib wat reunion .. nti byk la gosip2 baru yg leh share ramai2...

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails