Followers

Friday, April 8, 2011

salam takziah ...


firstly , entry ni dalam keadaan mood yg agak terkejut ...terkilan .. dan macam x percaya sangat2 ...  sbb org lain yg tengah sakit , dan dapat berita kematian lak dari orang lain .. rasa mcm semalam je baru jumpa die ... orang yg sangat2 baik ... xpernah aku nampak die marah ... sgt menyayangi anak2 die .. 

salam takziah khas untuk my best friend ... NUR FAHANA MOKHTAR DAN KELUARGA atas kehilangan ibu tercinta pada 5 APRIL 2011  bersamaan aie selasa lepas ....

aku taw sangat2 susah untuk die terima dugaan ni ... lagi2 die adalah satu2 nye anak perempuan dalam family die .. untuk FANA , aku harap ko kuat untuk tempuh hari2 yg mendatang .. aku dan kawan2 yg lain sentiasa ade untuk kau ... sekali lagi ... salam takziah ...:(

conteng2 : sgt2 susah n kosong bila kehilangan orang yg kite syg ...
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails