Followers

Wednesday, April 20, 2011

segamat lagi ...

so , skng ni cite psl aie seterusnye bersama sayang2 ku ... memenuhi hajat yg sebenar , pagi2 buta kol 9 da gerak ke MELAKA SENTRAL ... konon2 nak kejar bas paling awal , tp hanye tinggal kol 11.00 pagi .. so , terima dengan redha nye walaupon niat ati da malas tahap cipan nak jalan jauh , semua nye disebabkan MABUK JALAN JAUH nye pasal ...

dsebabkan nak wat CLEARANCE nye pasal gak la , aku da rasa mcm wat explorace .. dok angkut beg yg berat ngn laptop lagi ... mana x nye , amik je borang dari pihak admin , terus kena g sume bahagian , dari bahagian kolej , bendahari , library , ketua program dan yg sama waktu ngn nye ... tp alhamdullillah .. semua nye da settle walaupon aie 2 merupakan aie yg palingggg penat giler ngn panas nye , dengan penat yg  xhilang lagi ...pape pon layan je la gambar2 ni  k.... ;)

muke bangga coz wat 1st time nye dapat gak die ni naik bas balik ke kg halaman ...;)

selangkah ke uitm ...*kononnye 






Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

7 comments:

  1. Explore race akan dtang, try la apply

    ReplyDelete
  2. rindu plak kt melaka.. hehehe...
    dlu salu naik bas kt mlaka sentral tu.. :D

    ReplyDelete
  3. solihin zubir : mai la dtg melaka... ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails