Followers

Monday, May 16, 2011

da ready ?

(entry tertangguh gara2 blogspot wat hal )

da abeh exam , br skng ni aku ada masa nak hupdate blog sume nye ... hidup yg tengah busy memanjang ... dengan masa yang amat singkat dok kat umah tercinta kat shah alam  ni ... sumpah !! sangat2 penat ... lagi2 bertambak kepenatan dengan keadaan diri yg x bape nak  " sihat " ni ...

exam yg terakhir , selasa lepas ... rasa macam x leh jawab pon ade , terlebih jawab pon ade , x cukup masa pon ade , macam nak mintak balik paper jawapan yang da diantar 2 pon ade ... wahhh .. sumpah x selesa jawab exam time 2 ... ni semua bila KAU datang dok kacau aku jawab exam ... datang time malam2 je sudah laa .. x yah la nak beria sangat ikut sampai ke dewan  exam ... *xde la dewan mana pon kat KBM tu* ..juz berharap KAU da bosan da dok kacau aku lagi ...

ok .. skng cite pasal konvo ... ye ... skng mmg musim konvo kat uitm s.alam .. yg tu yang aku taw la .. x taw lak U lain .. so , disbbkan bebudak HR yang sangat2 malas nak abeh exam awl ,*padahal mmg kos terakhir abeh paper lambat * , so , kiteorg merelakan diri utk amik jubah konvo yg sepatut nye diambil aie selasa , tp suke2 kiteorg je nak amik aie rabu ...

2 baru 1 hal ... yang best nye bakal2 graduan utk musim ni , anda sume org pertama yg merasmikan konvo dekat DEWAN AGUNG TUANKU CANSELOR ... sumpah ! mmg besar giler .. xpsl2 smpai sesat2 bagai kan aku ni ... ok2 .. da layan sume gambar ni ... *xde la byk mana , sbb bateri kong bila amik gambar2 dorg ni .. *

 mana2 entry , sume ade muka mkcik ni ...




 best nye die ngn family ...









Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails