Followers

Saturday, May 21, 2011

malam pertama . . .

hah ??? pikir ape 2 ? asal tengok tajuk yang pelik2 , mula la pikir pon pelik2 .. ye .. malam pertama ... banyak maksud ye kawan2 .. bkn malam pertama yg tuttt tuutt .. ape yang tuuttt2 sangat 2 ? pikir sendiri ye ... masing2 da besar kan ..  

ok .. sekarang bermula la cerita baru .. antara aku dan mereka2 semua ... seperti semua maklum , sekarang ni semua bebudak uitm tengah honeymoon , bercuti sakan .. lg2 mereka2 yg dak2 degree .. lagi la sakan sbb cuti smpai 4bulan kan .. tengok muke masing2 .. sangat2 ceria kan ... dah nampak da sinar2 kebahagiaan disitu .. tapi disebabkan aku x nak membuang masa2 yang ade , dengan rela hati nye tanpa paksaan dari sape2 , aku amik intersesi .. apakah minatang intersesi 2 ? time2 cuti ni slalu ramai student yg amik short kos , senang cite aku tarik subjek dan belajar selama sebulan .. yee.. sebulan .. dan yg lagi best nye , baru aku taw, sbjek ni 18 chapter .. sangat2 mencabar jiwa dan raga ... ape leh wat , juz redha dan tawakal je la ...  ;)

skng time untuk bercerita tentang kolej .. yee .. sangat2 x selesa, sbb kali ni kiteorg kne duduk kolej lelaki ... dan paham2 je la kalo sebelum ni lelaki yg duduk rumah ni , sah2 la semua nye tunggang terbalik .. meja rosak , almari runtuh , senang cite semua benda la rosak .. dan yg paling best nye , dapat lak duduk tingkat paling atas , tingkat 5 .. xde hal la kalo duduk paling atas , n yg paling best sbb blok kiteorg ni paling "keras" .. tang mana yang keras nye  2 , hah itu yang kite x taw ...

datang2 je sini , dan kuar minum ngn family , magrib baru sampai kolej balik , dah mcm2 da aku npk .. ye .. yg suke memanjat2 ... yg ske terbang2 ... mcm2 jenis makhluk halus paling seksi 2 ... dan untuk keselamatan semua penghuni2 rumah kiteorg ni , settle mngemas segala2 barang , terus berjemaah baca yasin ...  dan sekarang juz berharap , xde la gangguan pelik2 dr makhluk2 tu ... amin ...


new housemate... ;)


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails