Followers

Wednesday, June 1, 2011

bila last ko bukak benda ni ?

first of all , aku rasa semua org taw ape itu FACEBOOK .. ape itu TWITTER .. dan yang sama waktu dengan nye ... ok , tp bkn itu yang aku nak ckp ... juz saja nak mengisi malam yang mengantuk ni dengan tibe2 je terus teringat nak bukak MYSPACE ...jangan kate ko x taw ape MYSPACE 2...

majoriti sebelum masing2 ada FACEBOOK , cnfirm2 da ade MYSPACE kan .. agak2 korg , bila last korg dok godek2 akaun myspace korang yg da bersawang habis da ... kalo dlu kat myspace , nak komen2 pon susah ..pas da baca komen org 2 , kite kne g page die , pas 2 balas komen die balik .. pas 2 bila rasa2 nak private sikit , msj la kat inbox segala  .. hah .. hambik ko .. nak rhsia sngat kan ..


bila tengok kan balik profile myspace , macam2 benda yg nak disorok nye .. konon2nye nak hide segala la .. skng hah , semua benda nak tunjuk ... sng sikit org nak stalker .. yeee x ? ;) tapi tu dlu .. profile myspace pon da berubah sakan da .. drpd jenis yg skema abes , skng da terlebih update da .. siap ade related lagi ngn FACEBOOK .. 


tapi tu semua dlu .. skng bila cakap je psl MYSPACE , mesti org ckp , BUDAK2 SEKOLAH JE LAYAN MYSPACE2 NI .. tp2 dulu .. skng budak2 xsekolah pon , da ade facebook ... so , agak2 korg , akaun myspace korg 2 wujud lagi ke ? nak taw ade atau x , ape lg , g la survey2 pape yg ptt ... ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. lame dah tak bukak. dulu trend kat myspae. Budak2 pmpuan buat mulut itik, sambil dongak ke atas. hehe.

    "i dah komen pic u, u komen pic i pulak ye"

    hahah.

    jemput singgah. http://jamputih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. lame x buka myspace ni..bsawang dah kot...psword pon lupa kot...hahhahha

    ReplyDelete
  3. adam: hahah .. da mmg trend mulut itik 2 yg pemes masa 2 ... pas 2 siap paksa2 komen pic bagai .. hahaha

    ReplyDelete
  4. ernie : jgn bkk .. bahaya .. hahahaha

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails