Followers

Tuesday, July 12, 2011

asid man datang lagi ???

baru je online facebook , time dok usha2 home sendiri , terperasan 1 status ni ...


klik untuk penggemukan yg melampau ..

kalau x nampak , aku tulis balik status ni  ...

Acid man di Shah alam !!! Islam pada agama, tp mcm xd agama! Area uptown shah alam! 2 bdk melayu kene asid. Jahatnya !!!!! Kesian bdk2 tu, smp terkoyak2 bjnya dek asid.

da baca ? so , ape korg rasa ? elok2 kes simbah2 asid ni da senyap , x pasal2 timbul balik ... x macam kejam giler jantan yang cari pasal ni .. melayu lak tu ... x taw la ape yang jadi pada budak yang kene asid tu ... :(

update : baru jumpe status ni pulak ..

kejadian menyibah asid berlaku di UPTOWN SEK 24 SHAH ALAM 12/07/2011 lebih kurang pukul 2.15 pagi, mangsa 2 org perempuan dan suspek dikatakan org melayu menaiki kereta wira berwarna kelabu... berhati2 warga shah alam...
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails