Followers

Friday, July 22, 2011

BERITA BAIK !!!




memang baik berita ni .. khas untuk mereka2 yang dok mencari bahan2 yang berkaitan dengan laptop , accessories laptop , pc , cd , headfon dan yang sama waktu dengan nye dengan harga yang jauh lebih murah , sekarang ni lah masa nye !!! 

bermula dari hari ni 22 JULAI 2011 sehingga 24 JULAI 2011 , berlangsung nye PC EXPO PWTC ... lebih kurang macam PC FAIR .. tp yang ni kalau x silap bukan anjuran pc fair .. die lain sikit ... so , time2 da nak gaji ni , jom beli pape yang patut .. LAPTOP baru ke kan ...;)

conteng2 : kalo nak pergi time org x ramai , better pergi hari ni ...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails