Followers

Sunday, July 3, 2011

best jugak kalau dapat ...


tiba2 terminat lak kat handphone model baru dari samsung ... kalau sebelum ni , samsung dok promote habis SAMSUNG GALAXY S , sampai aku dok pergi mana2 je , mesti nampak iklan die , x kire la kain rentang ke ,billboard ke , sampai cik yogi aku dok bangga sakan sebab die antara orang yang sentiasa up to date bila kuar model2 baru n antara org bertuah gak la dapat pakai masa model 2 tengah hot sakan ... 




best nye model baru ni , die lagi update dari GALAXY S yang first edition nye .. kalo dari segi fizikal , GALAXY S II ni lagi nipis n ringan ... sedap pon sodap ...da r slim , sistem android pon da diupdate ...sangat2 style la kalau dapat sebiji ...




bila tengok pada pattern model ni nak dicompare kan dengan XPERIA ARCH , yang ni aku rasa lg best kot ... insya allah ada rezeki , leh la sambar 1... *dalam mimpi je la *

antara detail pasal model ni :

Samsung Galaxy S2 uses Android OS v3.0(Gingerbread) Review Specs, Features and Price. Samsung Galaxy S2 is the latest upgrade version of Galaxy S Phone. Thisphone is better than old galaxy S. The Samsung Galaxy S2 is the ultra-slim phoneoffers high-end latest features. The new Samsung Galaxy S2 is featuring Android v2.3 (Gingerbread OS), 1 GHz high speed Processor, 4G connectivity, Large 4.3 crystal clear super AMOLED touch-screen with multi-touch, Full HD video recording, 8 Mega-pixel camera, 3G HSDPA speed upto 21MBPS, 3.5mm audio jack, HDMI output, Wifi and many other multi-media features. The new Galaxy S is thinner than the pervious version; it’s just 8.9mm thicker. This phone brings you revolutionary design and awesome features. Samsung Galaxy S2 is the upcoming Android based smart-phoneby Samsung. 



conteng2 : cik yogi da menunjukkan hint2 dengki sbb nak beli sebiji ...dapat hadiah ni untuk birthday present pon best gak kan ... ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails