Followers

Tuesday, July 5, 2011

dah habis da ...

berakhir lah sudah PESTA BUKU SELANGOR di S.A.C.C pada 3 july ...bersamaan hari ahad ... dapat jugak dok terjah walaupon xde la shopping banyak macam pesta buku yg baru ni kat PWTC ...sebab bezanya cuma kalau sebelum2 ni selalu ditemani dengan cik yogi , dan yg baru ni la ditemani adik sendiri .. ye .. bila da adik sendiri yang dok ikut , sudah semesti nye mengharapkan kakak sendiri dok belanja kan ... memang baguss ...

so , macam biasa , malas nak cakap banyak , biar gambar menceritakan segala nye ...


 dok usha majalah2 kartun di booth MOY ..




 makcik ni (adik aku ) dok tekun isi nama untuk dapat free service ... 

 so , ini lah service nye ... akak2 ni dok baca ayat2 quran untuk bukak kan minda n hati dak2 yang degil mcm makcik kat atas ni ..


ok da nak balik ... ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. nice blog..macam banyak je beli buku...

    sudah follow blog ni...

    jom follow blog saya...

    http://mat-jungle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. slm...

    hurm...xsempat nak pergi... ;(

    ReplyDelete
  3. zuha : xde la byk mana .. biasa2 je ..;)
    da follow u ...

    ReplyDelete
  4. zella : wsalam .. xpe .. akan dtg ,akn ada lg .. ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails