Followers

Wednesday, July 6, 2011

dia rupa-rupanye ....


on je blog ni , terus dapat komen dari ZUHA ... ok , pas dah baca , terus ke link blog die .. dan sangat2 tertarik dengan entry baru dia ... sebab baru2 ni ada jugak tengok movie dalam entry baru beliau , then masa movie ni start terus terpikir , " sapelah gerangan suara org disebalik robot2 ni ?" 

so , bila da baca entry cik ZUHA ni , semua nye da terjawab .. dah x payah nak cari2 sakan pasal info nye ... thanx untuk entry yang simple dan betul2 merehatkan otak ... ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails