Followers

Thursday, August 4, 2011

dapat yang advance gitu....

salam semua .. macam biasa , rutin harian sejak dok cuti sakan ni , adalah dok mengadap laptop sampai lebam ye .. pas 2 dok mengklik2 mana2 yg berkenan , untuk taw berita2 dunia .. dan yang paling sibuk , still bz dok manage my bsness online .. alhamdullillah ... semua nye berjalan lancar ...

tengah dok sakan merenung laptop tanpa henti , adik yang baru balik sekolah dok bg SURPRISE!!! xde la surprise mana  ... dan terus die hulurkan sesuatu ...




inilah dia kad raya advance yg konon2 surprise sangat tu .. kad tu boleh diterima lagi , cuma tang tulisan yang x leh nak terima .. sah2 mak dia punya keje ... apa2 pon , haruslah hargai sumbangan yg x seberapa ni sbb adik kesayangn sanngup korbankan duit belanja semata2 nak bagi setiap ahli keluarga die kad raya ... anyway, thnx my love ... ;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. best woo dapat duit raya..hehe

    ReplyDelete
  2. H.J : bkn duit raya betul .. kad raya je ... ;p

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails