Followers

Tuesday, August 23, 2011

shopping raya ?

lebih kurang seminggu je lagi da nak raya .. minggu ni rasa sangat2 free nye , sbb bsness da tutup sementara sebelum raya .. so , dah x bz mcm sebelum2 ni  .. kalo sebelum ni , smpai tido pon x cukup , asyik x sihat je , gara2 bz uruskan bsness online .. skrg alhamdulillah .. semua nye berjalan lancar .. walaupon penat uruskan semua , yg penting happy sebab yang penting adalah MINAT ...dan rezeki pon melimpah ruah .. ;)

disebabkan seminggu nak raya , minggu ni lah minggu yang semua org dok bz sakan buat persiapan terakhir ... termasuk la mak den ...;)  sangat2 penat hari ni sebab dok teman kan mkcik poojiaahh ni dok shopping langsir raya ... ni semua disebabkan pengaruh anak2 buah die yang da syok sakan jahit langsir raya dorg ...

makcik ni tengah dok pening pale nak pilih kaler ape ...

die memlilih ..

dan terus memilih ... anak die ?

bergambar ...
dan terus ...

bergambar sakan .. ;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails