Followers

Sunday, September 25, 2011

keje gila ..

entry yang patut aku update rabu lepas , tapi ditunda dengan sendiri nye malam ni .. semua nye disebabkan kelas yang berlambak2 sampai dah muak .. grrrrr !!! *tanda terlampau muak*  ok , sambung cerita balik ... dalam seminggu ada 5 hari aku ada kelas , dalam 5 hari , 1 hari je jadual aku sangat2 CANTIKKK !!!

dan disebabkan jadual kelas yang sangta cantik pada hari rabu , so , dengan cantik nye 1 geng plan wat keje giler jalan2 KL dalam sehari , then balik melaka ..ye ... memang keje gila ... semata2 ada yang mengidam nak makan meatball IKEA .. tapi puas hati la , sbb 1st time aku rasa , n berbaloi jugak la habis kan duit makan meatball yang selama ni aku juz dapat bayang kan je bila ramai dok cite sakan pasal meatball ikea ...

ok .. macam biasa , biar gambar2 ni menceritakan segala nye .. ;)

 gambar curi ... ;)


ini lah die ..... 



 model sambilan ..


 driver ...

 dah kenyang mencekik , time untuk shopping pula ..





 sebelum balik , singgah R N R mencekik satay ...

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails